avond of dag schoonmaak 12.11.18

Geplaatst op maandag 12 november 2018 @ 08:42 , 32 keer bekeken

Het is en blijft lastig. Veel schoonmaak werk is of heel vroeg in de ochtend dus tussen 5 en 7 uur beginnen of rond etenstijd vanaf een uur of 17 of 18 uur in de avond.
In Nederland is het bij de meeste mensen zo dat we s'avonds warm eten,sporten, cursus volgen en sociale verplichtingen hebben. Daarom is het vaak een drama om mensen te vinden voor de avond. En iets minder in de heel vroege ochtend of nacht.
                     Ik zelf combineerde het, maar hoe gelukkig ben ik nu?  5x in de week kan ik zelf bedenken wanneer ik het doe dat uur tussen 8.00 en 17.00 uur. Met mijn school die in de middag valt kan ik zelf eea combineren en maar 1 avond werken en soms bij inval een heel vroege of juist avond dienst. Dit is echt wel een voorrecht geweest van mijn huidige werkgever voor mijn inzet. Hoe dat kwam? Wel je inzetten op uren en tijden dat mensen niet willen werken. Iedereen wil graag werken wanneer partner en of kinderen op school zitten maar die klussen zijn al beperkt en dus als je in de schoonmaak wilt beginnen strekt het tot aanbeveling om dan in eerste instantie toch maar gewoon als t mogelijk is uiteraard die vroege ochtend of late avond dienst te doen en je partner de kinderen naar de opvang te laten brengen of op te halen.
                        Nu ben ik een ochtend mens dus dat ik voor dit punt zo'n twee jaar zeker 3x in de week en soms zelfs 5x in de week om half 6/ kwart voor 6 op de werkvloer stond heeft zeker respect afgedwongen. Ook werkte ik in deze periode ook maanden voor een collega die wegens bepaalde gezondheidsbehandelingen uit de running was en dat liep nog even tegen ook dus duurde nog wat langer. Maar ik werkte door tot een uur of 7 in de avond of later toen ik mijn huidige avond pand er bij kreeg tot half 9 in de avond. Die laatste kan ik nu naar voren schuiven. Hoe heerlijk? Effin laat je dus eerst zien en neem zo nu dan ook de vervelende klussen aan zonder mopperen dan krijg je uiteindelijk wat je wilt en wordt het steeds makkelijker. Al doende leer je en in de vroege ochtend/ late avond in je uppie leer je dat des te sneller! En wil of moet je meteen wat bijverdienen? Neem juist die diensten dan is werk verzekerd!


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

petradepooh starstarstarstarstar

De club voor een ieder die professioneel of prive schoonmaakt. Met tips, revieuws, stukjes uit de praktijk nieuwtjes etc